FAQ

faq

Bijna overal in Nederland, m.u.v de waddeneilanden.

Vers zijn onze producten op zijn best! Invriezen zou wel kunnen maar onze verantwoording in de zin van voedselveiligheid vervalt.

Nee helaas niet en wij zijn ons ook bewust dat dit niet past in de huidige tijd van recycle en milieu bewust zijn. Het feit is nu eenmaal dat er voorlopig nog geen alternatief op de markt is die wij kunnen gebruiken. Onze leverancier heeft wel aangegeven dat het in ontwikkeling is en mocht de situatie zich voordoen dat er een kwalitatief gelijkwaardig alternatief is dan maken wij gelijk de overstap.

Interessant om te weten:
Plastic van de vacuüm zakken wordt door de sorteerbedrijven uitgesorteerd en naar steenfabrieken gebracht.

Deze fabrieken willen juist deze soort plastics hebben vanwege de hoge verbrandingstemperatuur.
Daardoor kunnen de stenen op hoge temperatuur ‘gebakken worden’.

Door deze methode worden de plastics alsnog voor 99% hergebruikt.

Klik hier voor de lijst van allergenen van onze producten.

Nee, voor vlees is het wel een must daarmee ga je echt een totaal andere beleving aan.
Maar je zou de producten van Spaays ook kunnen zien als gepositioneerde per stuk verpakte producten die je wellicht met een andere methode wilt gaan bereiden.

Ten opzichte van groenten en garnituren, die zijn als het ware kant en klaar en hoeven alleen nog maar verwarmt te worden.

Ons advies:
Gekoelde producten:
Minmaal 2 graden celcius
maximaal 6 graden celcius

Bevroren producten:
Minimaal -20 graden celcius
Maximaal -18 graden celcius

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? 

Je kunt altijd contact met ons opnemen, dan proberen wij jouw vraag binnen 24 uur te beantwoorden. Klik hier voor contact.

 
De waardering van spaays.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 11 reviews.
Chat openen
Waarmee kan ik je helpen?