
Snel & Klasiek
Geglaceerde bospeen klassieker kan waarschijnlijk niet, wel sneller! Binnen een mum van tijd beschik jij over dit heerlijke bijgerecht.
Spaays Bospeen is een kant en klaar product en dient slechts verwarmt te worden. Dus maak je niet druk om de juiste gaarheid maar juist om de smaak. De keuze is aan jou.

Bospeen
Bospeen, groenten, wortelGeglaceerde bospeen met roomboter en verse groene kruiden
Bereidingstijd2 min
Sous-vide tijd5 uur
Wat heb je nodig?
- Sous vide set
- pan
- lepel
Ingrediënten
- 1 stuks Spaays bospeen
- 50 gram Roomboter
- 30 gram verse groene kruiden, peterselie en bieslook
- 5 gram venkelzaadjes
- 2 gram simply spices zout
- 2 gram simply spices peper
Bereidingswijze
- Stel de tijd in op 10 minuten met een temperatuur van 60 graden
- Verwarm hier je Spaays bospeen in.
- In de tussen tijd laat je in de pan de roomboter uitbruisen.
- Voeg vervolgens de bospenen aan de roomboter toe met het overige wortel vocht.
- Schep voorzichtig de wortels door de roomboter
- Voeg nu je verse groene kruiden, venkelzaadjes en peper en zout toe.
- Eetsmakelijk! Nu heb je jouw geglaceerde bospeen op de klassieke Franse manier.