
Wanneer is een kipfilet gaar?
Wanner is een kipfilet eigenlijk gaar? Als het aan de buitenkant mooi “bruin” is?
Als de binnenkant niet meer “rauw” / “rozig” is?
Wat is eigenlijk de minimale kerntemperatuur wanneer het echt veilig en verantwoord is om te eten?
Zo maar wat vragen voor iets wat heel belangrijk is.
Maar hoe bereid je dan de perfecte kipfilet? Vanaf nu met sous vide!
Kipfilet checken
Open snijden, drukken en voelen hoe het terug veert, kerntemperatuur meten of kijken dat het niet meer roze is van binnen..
Deze methodes kennen we allemaal en dat doen juist omdat we geen salmonella vergiftiging willen.
Bij kipfilet en zeker ook andere gevogelte is het heel belangrijk dat de kerntemperatuur boven de 65 graden uitkomt.
Neem de twijfel weg en ga aan de slag met sous-vide

Spaays biedt de oplossing
Spaays heeft zijn verse producten perfect afgestemd voor de bereiding met sous vide apparatuur.
Voorkom dat je ooit nog gefrustreerd raakt en misschien nog belangrijker voorkom dat je ziek word vanwege de aanwezigheid van de salmonella bacterie.
Sous vide bereiding
Door deze methode van het vacuüm verpakken van producten en het op lage temperaturen garen zijn die twijfels weg.
Je zult een ongelofelijk ander resultaat krijgen wat met de traditionele manieren niet te evenaren is. Kortmom de perfecte kipfilet!
Ga zelf maar na waarom zou je eerst de buitenkant doen en dan wachten tot de binnenkant “gaar” is? Vanaf nu is dat andersom! Weet dat het veilig is en kies alleen nog maar jouw eigen eindbereiding en breng het naar eigen smaak. De keuze is aan jou!
Ga voor:
– Constante resultaten
– Veilige resultaten
– Optimale smaken
– Gemak
– Sous vide
– Nooit geen stress meer in de keuken!
Klik hier voor tijden en temperaturen en klik hier voor de lijst van allergenen.
Voor een uitgeschreven beschrijving klik dan hier.