Pulled Pork Sous Vide Bereiden

pulled pork Spaays
pulled pork Spaays

Pulled pork is de hype al voorbij of wilt iedereen nog steeds proberen om het perfecte stuk varkensschouder te maken?
Overal op internet lees je tips en bereidingswijzen die allemaal uitleggen dat het niet zo moeilijk is om te doen en iedereen dat kan maar is dat ook zo?
Oké het is niet onmogelijk en zelfs het ideale stuk vlees voor beginners, relatief veel vet zodat het vlees altijd wel sappig blijft.
Het is alleen aan jou om dat zo veel mogelijk te voorkomen tijdens de BBQ of oven bereiding.
Je wilt immers dat je uiteindelijk sappige stukjes vlees overhoud zodat je met slechts een beetje barbecue saus
Door pulled pork sous vide te bereiden gaat er een nieuwe wereld voor je open!

Situatie

Veelal proberen we vaak met een kamado (steen BBQ) of met een oven pulled pork te bereiden.
Dit is een uitstekende keuze echter heb je wel veel werk eraan. Voorbereidingen daar gelaten is het ook een behoorlijke techniek om de BBQ op de juiste temperatuur te krijgen en vooral te houden. Door schommelingen van temperatuur en telkens verschillende vetverhoudingen van het vlees is er nooit een vaste methode.
In de oven ontstaat wel een continue temperatuur verdeling en daardoor ook een minder risico dat het verkeerd gaat echt mis je wel de rook aroma’s van de BBQ.

Oplossing! Sous vide pulled pork bereiden

Spaays doet het op zijn eigen manier een manier die altijd slaagt en misschien wel te makkelijk is in vergelijking met de andere methodes.
Spaays doet al 90 procent van het werk, wat doen we dat precies?

Voor de pulled pork hebben wij:

  • Hoogwaardige stukken procureur ingekocht van Nederlandse bodem.
  • Lekker gemasseerd met heerlijke rub.
  • Gevacumeerd in een kookzak geschikt voor sous-vide bereidingen.
  • Door het vele testen de juiste tijden en temperaturen erbij gevonden.

Ja en nu? Wat je nu kan doen is iedereen verbazen dat je zonder peper dure BBQ of intelligente oven ook een pulled pork kan bereiden en nota bene in water! Hoe mooi is dat? Jij zult de eerste zijn van je vrienden die dat op deze manier doen.
Broodjes erbij, lekkere zuren en natuurlijk BBQ saus! Dit is genieten ten top! Zorgeloos, gemakkelijk en altijd hetzelfde resultaat!

Spaays legt uit:

Nu je dit leest wil je natuurlijk weten hoe, wat en wanneer het bij jou thuis kan?
Nou dat kan deze week nog, bestel een sous-vide apparaat in de webshop en klik het pulled pork compleet pakket aan.
Ontvang een pulled pork van 1,5, 2 of 3 kg en 10, 20 of 30 rustieke brioche broodjes, BBQ saus en augurken rellish.
Wat jij thuis moet doen leggen we stap voor stap uit in het recept hieronder.

Klik hier om te zien hoe makkelijk het kan zijn!

Kies voor de makkelijkste weg kies voor Spaays.

De keuze is aan jou!

pulled pork Spaays

Pulled pork

BBQ, Pulled pork, Varken
De gemakkelijkset manier om pulled pork te bereiden!
Bereidingstijd20 min
Sous-vide tijd18 uur

Wat heb je nodig?

  • Precision cooker
  • Brander
  • Rek
  • Opvang Bakje

Ingrediënten
  

  • 1 kg Spaays pulled pork pakket

Bereidingswijze

Pulled pork

  • Stel tijd en temperatuur in en laat het water tot de juiste temperatuur verwarmen.
  • Leg je pulled pork in het water, en laat het voor de genoemde tijd garen.
  • Wanneer de timer is afgelopen haal dan jouw pulled pork eruit en leg het op een rek.
  • Schoei nu de buitenkant van je pulled pork dicht met een brander, bbq of in een pan.
  • Nu is het tijd om het vlees uitelkaar te trekken.
  • Breng je vlees op smaak met BBQ saus en een klein beetje kookvocht.
    Doordat je het met kookvocht op smaak brengt wordt het geheel niet te vettig.

Brioche broodjes

  • Bak de broodjes af in een voorverarmde oven van 180 gradan voor 8 minuten.

Serveren

  • Snijd je broodjes open, beleg je broodjes met pulled pork.
  • Maak het af met augurken relliish en voila! Jouw meesterlijke broodjes zijn klaar!

Ga direct aan de slag:

4 gedachten over “Pulled Pork Sous Vide Bereiden

  1. 5 sterren
    Heerlijke gerechten!

    1. Bedankt Peter we doen ons best!

  2. 5 sterren
    Eerst deden wij pulled pork op de bbq, maar wat is dit een eye opener! Nu garen we eerst sous vide om vervolgens later op de bbq te zorgen voor een rooksmaak!

    1. Super om te horen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




De waardering van spaays.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 11 reviews.
Chat openen
Waarmee kan ik je helpen?