Sluit je aan bij het Dynamische Team van Spaays Events & Catering!

Bij Spaays Events & Catering zijn we altijd op zoek naar getalenteerde en gepassioneerde individuen die ons team willen versterken. Of je nu een ervaren kok bent, een charmante serveerster, of een creatieve eventmanager, bij ons vind je een plek waar jouw vaardigheden en passie tot hun recht komen.

Waarom Werken bij Spaays?

  • Inspirerende Omgeving: Werk in een dynamische en creatieve omgeving waar geen enkele dag hetzelfde is. Je zult deel uitmaken van memorabele evenementen en bijdragen aan speciale momenten van onze klanten.
  • Groei en Ontwikkeling: We bieden volop kansen voor professionele groei. Bij Spaays kun je jouw vaardigheden aanscherpen, nieuwe dingen leren en je carrière naar een hoger niveau tillen.
  • Passie voor Kwaliteit: Wij zijn trots op onze hoogwaardige service en de kwaliteit van onze catering. Als deel van ons team draag je bij aan de reputatie die we zorgvuldig hebben opgebouwd.
  • Diversiteit en Samenwerking: Je zult werken in een ondersteunend en divers team dat samenwerking en openheid hoog in het vaandel heeft staan. Bij Spaays waarderen we de unieke bijdragen van elk teamlid.

Openstaande Functies:

  • Koks: Breng jouw culinaire expertise en creativiteit om onze keuken te verrijken.
  • Serveersters/Serveerders: Zorg voor een onvergetelijke ervaring voor onze gasten met jouw charme en efficiënte service.
  • Event Managers: Plan en beheer evenementen die vlekkeloos verlopen en onze klanten verrassen.


Jouw Rol bij Ons
Als lid van ons team zul je werken in een omgeving die creativiteit, innovatie en excellentie stimuleert. We verwachten dat je jouw passie en vaardigheden inzet om elk evenement uniek te maken. Of je nu in de keuken staat, gasten bedient of een heel evenement coördineert, jouw werk is cruciaal voor het succes van Spaays Events & Catering.

Ben je klaar om deel uit te maken van een spannend en groeiend bedrijf in de evenementen- en cateringbranche? Wij horen graag van je! Stuur ons je CV en een korte motivatiebrief waarin je vertelt waarom jij perfect zou zijn voor ons team.